Molly miste sitt ena öga

VARNING! Obehaglig bild! Tyvärr…molly2

Det har gått två veckor sedan katten Molly sent på onsdagskvällen kom inrusande, vrålande av smärta, och gömde sig under sängen. Den förskräckta familjen såg det blodiga ögat och det blev ilfärd till Falu Djursjukhus, där det kontaterades att skadan var så illa att ögat måste tas bort. Det visade sig att ettåriga Molly träffats av en luftgevärskula.

”Vi är jätterädda att det ska hända igen om Molly blir frisk och kan börja gå ut. Och en av pojkarna i skolan tyckte det var så hemskt att han inte kunde äta den dagen.” berättar lillmatte Filippa i DT. Katten Molly är på bättringsvägen, men är nu enögd för resten av livet.

gaffer1

Ärligt talat hoppas jag att någon person bär bilden av skadade Molly för sin inre syn som en plågsam skuldkänsla både länge och väl. Jag hoppas att skuldkänslan går över i ett behov av att återgälda och reparera, så att allt blir bra igen – för man sover bättre med ett rent samvete!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Molly miste sitt ena öga”

  1. Wiki, jag är rädd att någon som gör så här inte förstår vad ’samvete’ betyder. De har helt enkelt inte vare sig samvete eller empatisk förmåga.

    Jag blir så ………….

  2. NEJ! Vilken idiot som kan göra en sån sak. Stackars Molly, hoppas att det går bra med henne. Nosbuff

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *