Teori a la Katt

Vi jobbar just nu även på problemlösningsmall efter definitionen ”Katthår i kontrollerna åtgärdas…”

Har ni t ex sett hur väl kattpälsstrån kan leta sig in i en datormus?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Teori a la Katt”

  1. Hahaha..det fenomet känns ju igen. Min fd sambo´s kompis skulle laga min skrivare…han frågade om det fanns något kvar av katten, eftersom allt hår låg i skrivaren…hehehe. Inte undra på att den skrivaren var kass…fniss.

    Sedan har jag haft min första DVD-spelare på lagning efter någon månad. Precis före jul….gick inte att stänga luckan, det var en sån där lucka på framsidan. Han som lagade den, frågade vart DVD:n stod…i vardagsrummet. Okej…kan du gissa VAD det var som stoppade mekanismen….NÄ, var ju mitt svar, (är väl ingen mekaniker, heller). JO…torrt kattmatsfoder! VAAAA….! Ja, det visade sig att grannkatten, som brukade öppna dörren och släppa ut mina katter, hade upptäckt ett roligt hål att testa. Han hade tydligen kattmat på tassen och den ramade av inuti. Då, inte kul….lite roligt efteråt.

    Kramisar

    1. Mjau, matte gjorde ren vår gamla stationära dator inuti. Jag lovar att där fanns också pälsbollar… Fläkten lät helt annorlunda efteråt!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *