Bilder som inte vill…

Bara just nu när jag har sådana massor av bilder som jag vill visa, så samarbetar inte bloggen alls. Det är sådana här stunder jag önskar att jag hade råd med en egen domän och kunde bygga ett helt eget upplägg… *suck* – plus inte hade en seg dator med Vista…

”Hittekatten från Helvetet anfaller Slarviga Kattägare!” skulle den kanske heta… not…

Återkommer tappert när jag fått fjutt på kattfotoproduktionen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Bilder som inte vill…”

  1. Vi vet precis hur det är. matte har också en dator med det där vista.. som bara krånglar. Som tur är så förminskar Matte bilderna innan hon lägger dem på bloggen så när det väl funkar så går det snabbt att lägga in.

    1. Mjau jag måste också krympa bilderna för att det ska bli bra, de blir alldeles randiga annars. TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *