Engelsk humor

look_away *fniss*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Engelsk humor”

  1. Vi har bara ett ord som samanfattar katt-kvinnan: Loveless life! Hon kan inte har fått så mycket kärlek i sitt liv och när den lilla fina missen kom och var så vänlig så brast det för henne. Så tror vi!

    Signe är på väg till vet nu. Inget poppis.

    NosPuss från bara Sven som har fått tonfisk precis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *