Soptunnekvinnan säger förlåt

Kvinnan som knuffade ned katten Lola i en soptunna har nu trätt fram i Daily Mail och ber om ursäkt. Hon säger ungefär ”Det var ju bara på skämt, jag trodde katten lätt skulle lirka sig ut därifrån.” Och samtidigt som hon ler sinnessvagt och tillägger ”I don’t know what the fuss is about. It’s just a cat.”

Jag gillar inte det där leendet!!!! Hur skyddar vi oss från människors dumhet?
football_cat_copy

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Soptunnekvinnan säger förlåt”

  1. Wikki, det går inte att skydda sig mot människors dumhet. (Skulle väl i så fall vara att somliga aldrig hade blivit födda då *slokande morrhår*)
    Den här tanten har i alla fall retat upp rätt många och våran mamma har läst på nätet att det finns företagsamma kattälskare som har skickat mail till hennes arbetsgivare, en stor brittisk bank, där man undrar om det är någon form av policy att deras anställda inte har mer ’hästar hemma’ än den här tanten. Ganska smart sätt att få henne att känna sig litet dålig till mods, eller hur? För vi tror dessvärre inte att hon ångrar det hon gjorde mot katten. Bara ångrar att hon blev upptäckt *spott och fräs*.

    1. Mjau det värsta är att det går massor av sådana där tanklösa zombiemänniskor omkring i världen, och de har inte mer empati än en gråsten. (Förlåt alla empatiska gråstenar om jag förolämpar er!) Det borde sitta varningsskyltar på dem… Nej den där tanten är nog innerst inne mest sur över att ha blivit så simpelt avslöjad. Kanske är det Lola som skulle behöva ha police protection istället? NosPuss Wikki

    1. Alvin, du får snart mitt svar på det – jag har forskt på den där otäcka apan hela eftermiddagen. Den stackars kissen har nog ingen ljus framtid är jag rädd. *suck* NosPuss Wikki

  2. Det svåra med att se detta är hon verkar vara en helt ”vanlig” människa. Dum, javisst, men det är ju tyvärr inte straffbart. Vad jag läst är det inte ens straffbart i England att stoppa ner en katt i en soptunna som den inte kan ta sig upp ur. Just den här damen fick sig väl en tankeställare ändå, eftersom hon tydligen är hotad till livet, men det finns så många som är elaka mot djur utan nån som helst påföljd. Även i vårt land.

    1. Nåjam, man får väl hoppas all denna cirkus leder till något bra faktiskt? Bättre kattsäkerhetslagar kanske?! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *