Liten kort rapport från Skimmer

Skimmer har blivit en hel del lugnare efter kastreringen, men nu blossar gamla skador upp. Han visade sig ha en elak varböld som legat dold djupt inkapslad bakom ena örat och som började växa. Det blev tur till veterinären häromdagen och Skimmer sövdes så att bölden kunde öppnas och spolas ur.imgb60
Det hade kapslats tjocka väggar runt bölden, så den kan vara en gammal självläkt skada från hans ”fria dagar” som börjat spöka. Både jourmatte, matte och Stora matte har ju klappat Skimmer och inte känt något förut, förrän nu när han visade sig ha ont…

Nu blir det sårtvätt noga och pencillin i tio dagar, eventuellt längre. Tröstbuff på nosen till dig, Skimmer!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Liten kort rapport från Skimmer”

  1. Fina, stiliga Skimmer! Vilken tur att du har kommit in i tryggheten och kan få hjälp med de skador som kanske kommer att dyka upp nu när du inte längre behöver kämpa för litet mat och någonstans där du vågar sova med båda ögonen och öronen samtidigt. Det är himla skönt att få ett riktigt hem hos de där konstiga 2-beningarna som jag fortfarande inte alldeles har kommit underfund med. Men att gosa med mamma i sängen, det har jag lärt mig är det bästa som finns.
    Nosbuff från mig!

    1. Skimmer är i alla fall kelig och har kvar tron på människorna – ett eget hem där han efter en tid kan få vara ute, det är hans dröm! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *