Säkerhetskopiering…

Man kan få helvita öron för mindre… Stora matte skulle säkerhetskopiera mina bildfiler och bloggutkast och mycket annat viktigt. Men vad gör man när säkerhetskopian får hicka och försvinner i cyberspace?

safety

Jo då finns det chat med en stödkatt som ska hjälpa en att tassa fram filerna. Det är bara att den chatten kan man få vänta upp till 30 minuter för att få komma in på, och lagom som man lyckas förklara sitt problem så blir man utloggad av ”problemlösaren” som tycks gå på fikarast…. Så får man logga in igen – det har tagit hela dagen!!! *suck*

Det är jättebra att ha en backup i fall något skulle hända med datorn, men jag har börjat fundera på hur jag ska säkerhetskopiera min blogg också – och det verkar lite pillrigt! Hur gör ni andra bloggkatter?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Säkerhetskopiering…”

 1. Bränn på DVD-RW skiva om du har ett lämpl.program för detta (typ Nero)Rewritable är mera flexibel eftersom du kan ändra ifall du vill ta bort eller lägga till.

  Finns små minnes-stickor med olika kapacitet som du stoppar i USB-uttaget.Ju fler GB desto dyrare.

  En extern hårddisk klarar nog allt du skapar på datan

  1. Mjau jag har en rejäl ex.disk som får plats med all back-up. Men det var en del strul innan det kom dit! *puh* Äntligen klar! NosPuss Wikki

  1. Mjau, man ska kanske spara de bästa inläggen, där man tycker man har skrivit riktigt bra och viktiga saker! TassKram Wikki

  1. Mjau jag tar och sparar ned vartenda inlägg och alla kommentarer och bilder på en disk så länge, i fall att. Kan vara bra att ha! NosPuss Wikki

 2. Har ju Blogspot & gör en Säkerhetskopia varje Månadslut………….
  Man trycker bara på en knapp & spaprar sedan i Dokumenten 🙂

  /Kram!!!

  1. Önskar att alla bloggar hade en safety-funktion. Har läst om sådana som raderats utav mistag eller hackats, sånt vill man ju inte råka ut för! *morrhårsdarr* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *