En mager Snuffe hemma igen…

snuf
Stackars Snuffe – han har kissat men inte ätit… Det är inte vidare roligt att vara katt på sjukhus, minsann! Nu sänder jag de mjukaste TassKramar och NosPussar till Snuffe och Sippo, som har en tuff tid framåt att få allt att ”bli bra igen” – vi hoppas att det ska göra dig gott att vara Hemma igen, lille kompis!

Husse… Oroa dig inte för räkningarna och sånt nu, utan fokusera på att ge missarna tröst, båda två!!! Och försök vila själv!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “En mager Snuffe hemma igen…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *