Våt mus

Snygga killar kan få en att reagera på många olika sätt:
imgb57
…men när Melvin och Merlin hittar på upptåg, då kan man inte annat än bli glad och ryckas med – för dessa två svarta panterkillar lever för lek! Att bada leksaksråttan (Som färgade av sig svart på allt sedan…) i vattenskålen var helt i deras linje!imgb
Och att posera för foto – njaaa? På sitt eget vis i så fall:
imgb58
Det var inte mycket som fick stanna där det var – småpantrarna hade jättekul och fotografen fick skrattkramp ända ned i tårna… Men så i nästa stund poserades det som rena utvikningskatt-proffsen?!
imgb59
Merlin och Melvin är klara för adoption nu och finns hos Livbojen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Våt mus”

  1. Matte berättar att hennes förra katt Oscar hade en ovana att jämt ha ner skinnmössen i vattenskålen. De med plastkropp gjorde det inte så mycket med, de var bara att hänga upp på tork, värre var det med dem som hade en kropp i kork…. Den (o)vanan hängde med i alla 11 år som han levde.
    Bedårande kattungar! Hoppas de snabbt får bra hem!
    *nosbuff*

    1. Mjau ja Melvin och Merlin är så keliga och spinniga och mysiga – och lekfull underhållning i oändlighet! TassKram Wikki

    1. Mjau – visst är det lustigt att de kan vara svarta med svarta ränder? Den ene är tigrerad och den andre är tabby – i svart… NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *