Engelsk soptunnekatt skapar hat

…och det är på internet som hatet nu riktas mot den omdömeslösa kvinnan i Rugby som dumpade den 4åriga hittekatten Lola i soptunnan!https://youtu.be/l1xuLs7BCeo


Femton timmar senare hittade familjen sin katt ömkligt gnyende och nedsmutsad i soptunnan, och trodde först att hon på något sätt tagit sig dit själv. Därför blev de mycket chockade att se denna scen på husets övervakningskamera, som avslöjar hur den kärvänliga Lolas möte med en förbipasserande kvinna belönas med rena djurplågeriet.

lola1

Lolas husse lade ut filmen på Youtube i hopp om att kunna identifiera den hänsynslösa damen och detta lyckades även. Kvinnan väntas nu bli åtalad och på grund av den vrede som dådet skapat förföljs hon nu på FaceBook och måste skyddas av polis.

Ja du, Slumpen, den här soptunnemarodören ser i alla fall ut att åka dit! *blink* Och Lola mår efter äventyret bra igen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

16 reaktioner till “Engelsk soptunnekatt skapar hat”

 1. Underbart att detta fastnade på film, och att husse la ut det så att många kan se. Om det så bara hindrar att en enda katt till blir illa behandlad så är det värt mycket. Om det betyder att flera tänker efter innan de gör nåt dumt är det ju ännu bättre.

  1. Mjau och vet ni vad hon borde ha för straff? Jo ett års volontär-arbete på ett katthem! Så hon lär sig att älska förstå och vårda katter! Håller ni inte med? NosPuss Wikki

 2. SÅ där gör man ju bara inte!!! Vilken tur att familjen hade övervakningskamera vid huset! Förhoppningsvis avskräcker det här fallet andra maradörer.

  1. Nej det verkar ju lite schizo – eller sannerligen lömskt! Stackars Lola… 15 timmar i en smällhet soptunna? TassKram Wikki

 3. Underbart att lilla Lola mot alla odds klarade sig bra. Tänk om det varit soptömning? *morr* För en gångs skull blev dumskallen bakom grymheten avslöjad. Hoppas att hon blir åtalad, men oförklarligt nog läste vi sedan vi klickade vidare:

  ?Coventry Police have not arrested the woman because she has not committed a criminal offence.” (http://swns.com)

  Vet inte hur pålitlig den informationen är, men håll med om att det låter konstigt. Tass!

  1. Mjau jag såg det också – vore ju märkligt om inte polisen i Coventry har lagar om djurplågeri att följa också?! RSPCA tror jag det var har ju i alla fall lagt in om åtal, så… TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *