Det finns änglar

angel
…sådana som trollar med IngenTing och Tomma Händer, men ändå lyckas frambringa de underbaraste saker:
  • Svala händer mot en febrig panna

  • En bägare med kyld dryck till en törstande

  • Ett vänligt ord till en trött vandrare

  • En öppen dörr för en hemlös katt

  • …och Tusen Nya Sagor för den som vill lyssna

Ibland kallar vi dem för ”mamma”….

(Bilden är omgjord med dumpr photo pencil sketch)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Det finns änglar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *