Kreativa Katt – Kvarten del 2

garnmss_garnstudion
Stickade eller virkade möss är viktiga tillbehör för att göra en katt lycklig! Råkar din Matte vara tasshändig, eller om du har en garntrollande SvärMor eller MorMor/FarMor/MorFar/FarFar (Ja det finns gott om män som virkar och stickar! Riktiga tuffingar!) så kan ni hitta beskrivning på de söta grå mössen ovan här. Och från Stina kommer nästa mönster på dessa charmiga virkade möss:virkad
Men mina absoluta favoriter ”hjärtmössen” nedan hittar jag ingen beskrivning på – däremot finns de på Etsy att kika på, den som är skicklig på att sticka kan nog lista ut designen:
mus2
mus3
Mjau, vad jag önskar att jag kunde mer än att jaga garnnystan???!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Kreativa Katt – Kvarten del 2”

    1. Mjau jag hoppas ni får kontakt med mormor och hon begriper det där mönstret för det gör inte jag. Fånga nystan är jag däremot bra på! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *