Är det svårt att göra en almanacka?

cal2

Så många katthem håller just nu på att sammanställa sina katt-almanackor för 2011 – jag skulle vilja veta hur ni gör!

 • Var finns det bra ställen att trycka en almanacka? 12 blad med månadskatter i storlek ungefär.

 • Vad krävs tekniskt med material och foto för att sammanställa?

 • Vad kostar det och hur stor upplaga kan man göra för det priset?

 • Hur raggar ni annonsörer/sponsorer?

 • Vad ska man tänka på?

Det finns säkert fler frågor jag inte kommer på, men ni som gjort en almanacka, kom med tips!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Är det svårt att göra en almanacka?”

 1. På Vulkan.se (där husse säljer sin bok) så finns det en funktion för att göra almanacka, om du har eget materiell. Man måste skapa ett konto för att kunna utnyttja tjänsterna, men det är gratis.
  Tassen.

 2. Med hjälp av Internet är det inte alls vare sig svårt eller dyrt att göra en egen fotokalender! Jag gjorde ett par åt kyrkan för några år sedan hos http://www.vistaprint.com och jag vet att alla fotoföretagen (t.ex. Fotolabo, Fujidirekt m.fl.) har den funktionen på sina hemsidor. Tror inte att det är särskilt dyrt, eftersom man gör det mesta jobbet själv…

  Kram från sr. Carina, klosterkatternas matte.

 3. Mjau mjau, förstod att din matte kom på denna idé när hon fikade med matte och jag visade min underbart vackra nos! Jag tassgooglade lite och hittade detta. http://kjell.haxx.se/kalender/
  sen har jag tassat iväg ett mail till strängnäs, hoppas att de mjauar tillbaka snart!
  Kramar Siri (superpersen!)

  1. Härligt Siri! *tass five* Mjau Stora matte säger att ni hade ett toppenmöte, men att hon var så trött och slarvig så att allting blev kvar i en enda röra hos dig?!
   NosPuss Wikki

 4. Matte hade tänkt göra en fotobok med oss katter så hon googlade på det. De flesta träfar hon fick då gjorde även kalendrar så testa bara att söka. Men som Carina säger fujidirekt och vistaprint funkar bra men finns många fler.

 5. mjuaa matte lade allt i en låda i rummmet där tillfälliga kissen Simona bor, så det är i tryggt förvar i alla fall.
  Nos Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *