Du har väl inte MISSat…

…The Monster Cat? 
monstercatep
Om du råkar ha en vecka på dig och bara sitta och kika igenom vad katten Tennysson a k a ”The Monster Cat” hittar på, så finns ett arkiv här… fast det ligger efter lite – det färskaste serieavsnittet finns här!

Du kommer garanterat att ha svårt att låta bli, eller hur?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *