Coola kattsaker

catcuf
Läckert örhänge som bara sitter hakat runt örat, från Marty Magic!
bluewillowcrawlingcatfigurine
Söt porslinskatt från Gale’s Gifts: Blue Willow Crawling Cat!
tygkatt
Och slutligen en dunderhonungssöt kuddkatt som du lätt kan göra själv!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Coola kattsaker”

 1. En så jättehärlig kuddkatt! Vilket mysigt kattansikte! Vilka trevliga ränder! Precis en sån man vill ha när man behöver muntras upp. Jag blir glad bara jag tittar på den 😀

 2. Örhängena´WOW.
  Skall nog beställa.
  Kul att du hittar så häftiga saker.

  Nospuss på dig sötnos.
  Hälsa Nova

  Nalle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *