Wikki at work

Nu kommer jag att ha fullt upp ett tag med att försöka tigga ihop saker (Kattsaker och liknande) till katthjälp… Jag ska hjälpa till att samla in slantar till katthem* under MellanSvenska Kattklubbens internationella utställning i Eskilstuna den 4-5 september, så nu gäller det att ligga i – hög svansföring och glada tasstag! Troligen blir det att jag hjälper till med att göra ett lotteri, precis som tidigare på NERKs utställning. Så om jag verkar lite diffus de närmaste dagarna, så vet ni varför!

Och så måste jag tillverka nya flatcats, för de är alla ute på jobb!rubrik

Jag gillar MSKs logo med texten ”Den spinnande klubben” – det känns så hjärtevarmt på något sätt. Och det är väl så katter vill att det ska kännas?! Klicka på bilden så kommer du till MSKs hemsida.

*Djurskyddet och Livbojen i Eskilstuna. Båda verksamheterna behövs och hjälper varann. Det gillar jag!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Wikki at work”

  1. Vad skoj! Då kommer vi säkert ses igen, för vi ska dit på lördagen och visa att våra svansar och öron sitter på rätt plats (som om de skulle ha flyttat på sej?!)!
    Fast det kommer nog kanske inte gå så bra för oss, Jansson han är skrangligare än vanligt för han blev sjuk och fick åka till Tant Stickis (så går det när man rymmer hemifrån och trillar i bäckar och blir sjöblöt!) och Pejst, pja, vi får väl se om han plockar med sig sitt soliga gosiga hemmahumör eller om han är vaknar på fel sida och är tvär & avig.
    Vi uppdrar åt tjänstehjonen att titta efter om de har några lämpliga saker att skänka till lottbordet så får de ta med det!

    1. Mjau vad kul att ses! Och ni har verkligen varit generösa, tack snälla för allt ni fixar och ger, ni är underbara!!! Pigga på dig Jansson och ladda goshumöret Pejst, så håller jag tassarna för er! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *