Bygget rusar på!

Vilket otroligt byggäng det är som Sonny och Maritha har fått som jobbar med nya katthemmet Kompis! Kan man utnämna dem till årets KattVänner?!

bygget
Fasadpanelen är på plats och inomhus isoleras det för fullt och ska sättas gipsskivor. Plåttaket är påbörjat. Snart kommer också fönster, dörrar och innerväggar på plats. En välkommen sponsor är Kavelbrosågen, som tillhandahåller virke, tänk vilken gåva!

Varmt och skönt kommer det att bli, och jag kan bara drömma om hur det ska välkomnas av längtande missar!

bygget1b

Listan med gåvor har nu passerat 350 000 kronor, visst är det fantastiskt!?? Om du vill bidra, så ser du postgironumret till högst upp till vänster här på min blogg, på bannern med rubriken ”Ställ upp för katthemmet Kompis”!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Bygget rusar på!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *