Tacka vet jag tassar

catpawfeather
De går att ha till väldigt mycket. Men ibland kan man ha roligt med människors fötter också. Har ni sett modellen med Foppa-bränna?
foppabrnna *fniss*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Tacka vet jag tassar”

  1. Foppa-bränna… LOL!
    Påminner om min pappa som brukade ha nättröja när jag var barn… när han tog av sig den efter en dag i solen var han rutig över hela överkroppen!

    Nospuss från sr. Carina, klosterkatternas matte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *