Missys gullungar – samt Saga!

imgb35
Så stora de redan blivit, Missys fyra ungar – tio veckor! Här kikar alla fyra på en spännande solkatt på väggen, från vänster Flamman, Cola, Whisky och Munky. Flamman och Whisky ska få flytta tillsammans till ett nytt hem och Munky ska få flytta till ett hem med en annan katthemskisse. Cola ska få stanna kvar tillsammans med nya familjemedlemmen vita Saga, 13 veckor:
imgb36
Saga har visat sig vara döv, men kompenserar det med en otrolig vaksamhet och till skillnad från en del döva katter både jamar/pratar och spinner hon. Dövhet är vanlig hos vita katter med blå ögon, men Saga har guldgula ögon. Nu är hon ändå en uppskattad mysig storasyster till Missys barn.
imgb37
Och om fem kattungar kan busa så kan fem kattungar också sova, helst i en enda stor hög!
imgb38

Och Missy, som snart ska kastreras samt nu också är tingad till nytt hem, kommer nog att tycka det blir skönt att få vila från ungar i framtiden och bara få ägna sig åt att bygga upp sin magra kropp! Det syns inte så mycket på bilden ovan hur smal hon är, men hon är inte så mycket större än Saga i kroppen – hon har gett all energi till sina ungar… Som väl är har hon i alla fall ätit upp sig en hel del, och är inte ”bara knotor”.

imgb39
Här myser Whisky…
imgb40

Och Matte blir pussad av Saga, som var ganska snuttig av sig!

Alla fyra ungarna har fått lära sig regelbundna matvanor, kloklippning, att duschas, få besök och hanteras av främmande personer, och mycket annat som är viktigt för en blivande familjekatt att kunna. Det är härligt att besöka ett jourhem med kattungar som aktivt tränas och förbereds för livet, som är lyckliga och mår bra!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Missys gullungar – samt Saga!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *