Fin fototävling på Hittekatter!

Sommarkatt 2010

Nu går startskottet för Hittekatter iFokus traditionsenliga fototävling Sommarkatt. En tävling där begreppet ”sommarkatt” får en mera positiv innebörd. Klicka på den här länken och lämna in ditt bidrag som ett inlägg!

imgb27

Regler:

Ta en härlig sommarbild på din katt och skicka in senast den 15 september 2010. Juryn utser tolv finalister som går vidare i tävlingen, sedan är det en öppen omröstning som korar vinnarbilden. Det ska vara en egen bild, och man får skicka in max tre bilder.

Oj, jag som har hundra bilder minst att välja på, det här blir tufft!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *