Behöver jag Facebook?

 • Har du inte FaceBook, Wikki?

 • Jag vill ”adda” dej Wikki på FaceBook!

 • Bli min vän på FB, kattkompis!

 • Katthemmets sajt på Fejan är…

Men hallå? Jag har ju den här bloggen? Är inte det lika bra? Ni hittar ju hit… Varför måste jag absolut ansluta mig till ytterligare ett ”community”? Vad har Facebook som är så speciellt?

fb

Och måste man vara med överallt? Om jag vill ha kontakt med en särskild katt eller särskild läsare -vän – människa, går  inte det ändå?? Jag förstår mig inte riktigt på hur Facebook fungerar heller – varför ska jag börja om med all kommunikations-byggande nätverkskontakt, när jag redan har den här bloggen – min blogg på Metro?

Ni som har FB, ge mig gärna lite kloka råd! Ni som inte har Facebook, tala om varför?! Jag vet inte om min Svansplym vajar för FB faktiskt…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Behöver jag Facebook?”

 1. Mjaaam. Det skulle bli mycket enklare att nå dig via Facebook än på bloggen. Här kan det ju ta flera dagar när du har mycket att göra, innan man vet om ens kommentar kom med eller inte. På Facebook syns den direkt. Dessutom är FB gjort för att kommunicera mer än vad bloggarna är. Du får gärna skaffa FB. Husse vägrade in i det längsta, men nu är han fast i det.

 2. Mjaaam, inte behöver du ’fejan’ heller! Du har en jättebra blogg och det är bättre att du hinner tassa ihop något här än att du ska försöka tassa på alla möjliga andra ställen.

  Mamma säger att man inte ska hålla på med för mycket konstgjorda kontakter, ut och träffa katter och kattägare i verkligheten istället säger hon. Mycket roligare! Fast din fina blogg är ett måste varje dag 🙂

  Nosgos,
  Sullivan

 3. Mjauuuuuu… *funderar*… matte kände sig nästan tvingad att gå med i FB, för det var så många som tjatade på henne om det, men hon är nästan aldrig där. Enda orsaken var visst att det fanns några vänner hon inte hade någon annan kontaktmöjlighet med, eller vad hon sa. Det hon inte gillar med FB är att man aldrig vågar skriva uppriktigt där eller visa bilder, för FB äger allt material och kan göra vad de vill med både bilder och text.

  Sippo, matte hälsar att om din husse vill kontakta henne på FB så heter hon Carina Carlström.

  Tass från Imma, abbemissa.

  1. Mjau, men jag funderar och funderar – det är ju en del som man vill följa men inte kommer åt utan FB tyvärr… NosPuss Wikki

 4. Wikki! Wåga Wägra FB! Våran matte har haft det sedan 2007 och inte är hon lyckligare för det. Du har en egen blogg som vi läser och det fiffiga är att DU väljer vilka kommentarer som är värda att läsas/svaras på. FB med skulle ta mycket av din tid. Strunt i det du har en trogen läsarskara som hittar ändå.

  Matte andvänder det bara till att maila sina vänner nu när hon är leding med Selma.

  Vi avråder : ) Göteborgs katthjälp har en sida och det är klart att fler kan läsa där men jag tror att det är bloggen som ändå är det stora!

  Lycka till med funderingar!

  NosPuss Sven och Signe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *