Wikki rules!

Något hände i alla fall med chatten jag deltog i under förmiddagen! Nu när jag tittar på den avslutade chatten i Sydsvenskan så ser rubriken ut så här:

stat

…tidigare stod det om djurägares olika ansvar… Så något lyckades jag i alla fall förmedla! *svansdans* Tack Mattias Gårdlund för det!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Wikki rules!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *