Jag har chattat!

För första gången har jag satt min Tass i en live chat! Så här såg det ut:
chat
Svaret på min fråga lämnar väl en del övrigt att önska, eftersom jag ville åt LSTs förhastade avlivningar i vissa kattärenden, men det var ett försök i alla fall!

Tyvärr handlar flertalet frågor om ”hur man ska freda sig mot katter” och frågan om att jämföra ansvar kanske inte faller in i diskussionen…

chat1
Jag har skickat in flera frågor, ska se om de kommer med! *blink* – Vissa svar var riktigt bra:chat2

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *