Och vinnaren är….

*pukor och jamfanfarer* *flagg- och svansviftning* *tasshonnörer*

TULO
_tulo1

Och vår obestridliga kattjury har följande motivering:

Den här bilden av kattungen Tulo och lilla matte Tess, 5 år, visar gryningen på en kattkärlek som vara än idag! Det varsamma famntaget och den ömsinta blicken hos en liten matte som lyckligt bär sin kattunge – kan den annat än vinna människors hjärtan? Idag väntar Tess sitt eget barn, och jag vet att det barnet kommer att få lära sig samma kärlek till katter! *spinner*

STORT GRATTIS!

Maila din adress till bloggkatten@hotmail.com så kommer vinsten på posten!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

11 reaktioner till “Och vinnaren är….”

  1. Underbara, hjärtevärmande bilder allihop! Vi jamar grattis till alla vinnare. *svansdans* Vi tyckte alla tävlingsbilder var så fina! Det är nästan man skulle velat ha en kattkortlek med motiven. Fast då hade den väl varit så fin, att man inte nänts använda den i alla fall… Kurr och burr.

    1. Mjau det gav mig en idé – tror ni att någon skulle vilja ha en Wikki-kortlek? TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *