Kristallen….

…som matte tycker så mycket om heter vismut (eller bismuth) och ser ut så här:

bismuthbelgium
Den skimrar i härligt blått, men det går knappt att fotografera så att det återges bra.  Detta som upplysning efter en diskussion om mineraler…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Kristallen….”

  1. Mjau matte har en sådan kristall i bokhyllan, den är inte större än min tass men så vacker och jag tror den är full av kattmagi!
   TassKram Wikki

 1. Åh, lilla matte – en sådan har jag inte i min samling. Den var jättevacker! Nu förstår jag varför du inte fann den bland mina mineraler. Det är en helt underbar sten och helt säkert full av en massa kattmagi… – stort tack för besöket säger både fyr-och tvåbenta här. Något som vi gärna ser att det upprepas.

  tassisar och kramar till er allesammans!

  1. Mjau tänk vilka skarpa ögon hon har min matte att hon kunde spana bland alla dina stenar och se att den inte fanns där…
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *