Ingen fara med Wikki

Jag är visserligen lite repig men har fått lite kattpencillin så att det inte ska bli infektioner eftersom det inte är säkert att mattarna hittat alla sår jag fick. Ni vet, det är ju inte lätt att försvara sig är man sitter fast i ett koppel dessutom… Som tur är tog min tjocka päls det värsta.

utew

Hädanefter ska vi se upp för främmande katter utomhus! Men jag skyddar ju min lillasyster Nova och matte, så det så!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Ingen fara med Wikki”

  1. Såå skönt att det inte blev värre med dig goa,Wikki ?……
    Du får se till att tassa om dig nu/Jam & Kraam från oss!!!

    1. Mjau jag ligger i knäet på Stora matte och spinner iväg svar på kommentarer! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *