Tävlingsbild nr 23

sixten3
Sixtens matte hade så svårt att bestämma vilken av Sixtens bilder hon skulle skicka till tävlingen så det blev ett litet collage! Och följande härliga berättelse hör till bilderna: ”Sixten är nu 11 år gammal, han har fått vara på Öland ända sen han var en liten kattunge då min pappa byggde huset där och vi först hade det som sommarstuga innan vi flyttade dit permanent. Sixten älskar verkligen livet på Öland, oftast när vi skulle åka hem så var han puts väck och vi fick alltid vänta på honom. Nu som storvuxen 11-åring är han Herre av Runsbäck(området där vi bor) har han nog större revir än någon annan kastrerad katt, stora jaktmarker som han nyttjar för fullt och ofta kommer han hem och visar upp sina trofeer med ett riktigt segerjam. På bilden vid diskbänken är han inte så gammal, är nog tagen bara en liten tid efter att han kom hem till oss. Då var han ej rädd för vatten utan mer nyfiken, men efter ett för nära besök av ett vattenfyllt badkar så avskyr han idag vatten. På den andra bilden i kollaget så är han lite äldre men man ser fortfaran kattungen i honom, han är nog ca 1 1/2 år där och ligger såklart och gosar in sig ordentligt på Mattes nystrukna kläder.
Jag hoppas ni alla tycker det är lika roligt som jag att se tuffe Sixten som en liten och gullig kattunge. Tass på er/ Puma & Sixten med Matte”

Jag kan inte annat än spinna imponerat – vilka jaktmarker du har Sixten, det låter som att halva Öland är ditt?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Tävlingsbild nr 23”

  1. OOOh såå söt han var när han var liten lille Sixten.

    Skickar hälsning till Sixten o Pumas matte från Lasse o Nalle via dig Wikki.
    Regnig nospuss
    Nalle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *