Tävlingsbild nr 22 i ”Sommartävlingen”

Å vad det är spännande att ha en tävling – det lyser trots allt upp tillvaron när man konfronteras med sommarens alla tragiska kattnyheter… Här kommer en bild som är så full av minnen och lycka:

tesstulo
Det är Tess som skriver: ”Tävlingsbild nr 21 påminde om min första katt så jag var tvungen att leta upp denna bild till tävlingen. Här är jag 5 år gammal och Tulo var runt 13 veckor tror jag. Året var 1985 och Tulo blev nästan 18 år gammal innan han gick bort.”

Å jag ser en famn full av kärlek! Tack Tess!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Tävlingsbild nr 22 i ”Sommartävlingen””

  1. Men Wikki, hur ska du kunna välja ut en (eller tre) vinnande bdrag i denna tävling? Alla bilder är ju bara sååååå fina, söta och roliga, helt enkelt bedååårande. Fast man kan ju säga att alla som skickat in tävlingsbidrag är vinnare… om du förstår vad vi menar ;-). Alltså, de mattar och hussar som blivit förärade att få lära känna och leva med dessa fankattiska ljuvliga kisar kan ju inte vara annat än vinnare =^:^=.

    Tasskramar

    1. Mjau det är en ynnest att få dela alla dessa kattöden och få del av så rörande katthistorier! Jo jag har ett tufft jobb framför mig!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *