Tävlingsbild nr 20 i

Från mina uppskattade vänner Nalle och Lasse (Som är på väg mot ny marknad i veckoslutet, Kalmar igen tror jag det var – med mig som ”FlatCat” med i bagaget!) kommer en så vacker kattungebild:

busan1
Ser ni den belåtna minen hos den lilla kattungen? ”Hos den här människan är jag trygg och varm och får god mat!”

Nalle beskriver bilden så här: ”Lasse nappar en av våra små hittekatter.  Busan är för länge sedan borta… En alldeles liten speciell dam som vi fortfarande minns med stor kärlek och som vi ofta pratar om.”

Jag ser kärleken i bilden, Nalle. Och att bli ihågkommen är att få leva vidare. Busan ler i KattHimlen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Tävlingsbild nr 20 i”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *