Sommartävlingens andra sida

Jag undrar om ni kan förstå vilken glädje det är för mig att få visa era fina kattungebilder och få ta del av så många underbara kattungeberättelser? Det är som en varm famn som öppnar sig och så härligt att dela med sig av…

Förhoppningsvis är det samma sköna värme som sprider sig i hjärtat hos alla er som tagit sig mödan att leta fram en alldeles speciell och kanske rentav gulnad kattungebild ur fotoalbumet, scanna in och skicka den?! En bild från den tiden då inte allt var digitalt… men då kattungar också var kattungar och hamnade på härliga foton!

Tyvärr har jag inga bilder från min egen kattungetid. Jag vet inte ens om det finns några. Som ni säkert vet, så bodde jag i många hem innan jag kom hit till matte och husse och var en helt annorlunda katt än vad jag är nu när jag kom till dem:
k_4
Jag var bara ett litet spret… och då ska ni tänka att jag ändå haft en kull ungar! Det är ju lite skillnad mot nu:_b304
Man kan väl lugnt säga att jag vuxit till på alla ledder, även den mentala, och är idag en trygg och glad kisse. Höll jag på att skriva förnöjd? Se det är jag nog inte, utan ganska krävande! Jag vill så mycket så att matte får nippran på mig ibland, framför allt vara med, hela tiden. Men det betyder bara Kärlek ur ett litet KattHjärta!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Sommartävlingens andra sida”

 1. Mjauu..
  Du är sååå Vacker & Din blogg gör mig rörd & berörd,Wikki…
  Den allra Bästa ”Tassbloggen” som finns!!!

  Tack så ?-ligt för att du delar ”tassar” med oss/Jam Kram & mjuka NosePûssar från oss i ?

  1. Mjau, fast jag menar ju ine att göra människor ledsna i första hand, utan att göra dem vakna och medvetna!
   NosPuss Wikki

 2. Wikki vilken vacker ungdoms bild det var på dig! Så lite päls!!!! Ett katthjärta är hur stort som helst det säger matte! Även om det är litet i sig : ) Svennis brukar ligga nära matte på mogongen så hon kan höra hans lilla-stora hjärta slå mot hennes. Det är de bästa stunderna. Signe gillar bara ligga vid magen : ) Men det är mysigt ändå!

  NosPuss Sven och Signe

  P.S. Lillmatte ligger ALDRIG still : )

  1. Mjau – så är det med katthjärtan, er matte har alldeles rätt. Och visst är det något visst med att få höra någon annans hjärta slå? Lillmattes t ex? *leende* NosPuss Wikki

 3. Jag blir också glad av alla tävlingsbilder 🙂 Så härligt med några solskenshistorier mitt ibland allt det hemska!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *