Min idol Emma i tidningen

146
Kissen ser kanske lite motsträvig ut, men ni vet ju hur jobbigt det är att behöva posera på bild?!! Den här söta tjejen, som dock är den som förtjänar uppmärksamheten, är Emma, en av de flitigaste katträddare jag känner, en förebild för många hittekattsentusiaster!

Tidningen SydÖstran beskiver henne som ”Katternas Beskyddarinna” och det stämmer mer än väl! I Kattkommando Syds region är Emma en av dem som tar reda på döende, sjuka, utsvultna och utkastade katter med en outsinlig kärlek. Hur hon orkar och hur hon hinner, det är en gåta. Emma skriver också en gripande blogg om katternas öden och där finns ofta rop på hjälp.

Vill du stödja KKS och Emma finns information här. Och visst vill vi hjälpa till?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Min idol Emma i tidningen”

  1. min lilla 2 åriga Sigrid är från Sturkökolonin, (fd Skrållan) som Emma fångade in, vet inte hur många, men ett 30 tal, tror jag och nu är jag försäkringsfadder åt Emmas katter, blir lite olika katter vartefter dom får hem, så visst är hon värd att uppmärksammas Emma, för sitt outtröttliga jobb

    1. Mjau – ska försöka samla in lite pengar till hennes katter på nåt sätt…. Hmmmm. TassKram Wikki

  2. Japp, Emma är hjältarnas hjälte!!! Matte och vi stödjer KKS på lite olika sätt, fadder bl.a., och de är våra hjältar allihopa!

    Det där Kattguldet borde väl Emma, och KKS, vara absoluta favoritkandidater till, eller hur, tveklöst!!!

    1. Mjau, jag har i alla fall skickat in anmälan på min kandidat för Kattguldet, och hoppas så innerligt att det hamnar hos den personen?!! *blink* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *