Tävlingsbild nr 19 i ”Sommartävlingen”

Det kommer en raring till från Brittmari:

emma

Det är hennes första katt Emma, som likt alla ”första katter” lämnat outplånliga minnen: Hittade denna bild…på min första katt…Emma – född 1981 och kom till mig som en 3-månaders liten kattunge…och somnade in november 2000 – 19,5 år. Hon älskade att springa upp i draperiet och hängde sig fast längs upp vid dörrkarmen. När man gick förbi så tog hon tag i håret på mig och sedan rusade hon nerför och till andra sidan lägenheten och så upp i draperiet igen. En riktig liten Tarzan-tjej…*saknar henne*

Mjau, nu är det nog många som sitter och tänker tillbaka på sin Första Katt!??

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Tävlingsbild nr 19 i ”Sommartävlingen””

  1. Matte satt idag och kollade på bilder på sin första katt faktiskt, men hon hitade inga kattungebilder på honm tyvärr. Däremot har vi nu hittat kattungebild på Sixten och Matte har lånat scannern på jobbet för att kunna mejla det till dig. Kommer under dagen.

    1. Mjau de här bilderna väcker minnen… Klättervänligt draperi också! *fniss* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *