Tävlingsbild nr 13 i ”Sommartävlingen”

tuff_o_buff
Här är kolonikatterna Tuff och Buff som tävlar för Östgötakatterna. Malin har skickat in bilden och skriver ”Här kommer mitt bidrag till sommartävlingen, men om bilden är så festlig vet jag ju inte men den är fin tycker jag!”

Och tänk, jag tycker också att bildens skönhet kvalificerar den i högsta grad! Sedan tycker jag att ni ska kika in hos Östgötakatterna en gång extra och se alla de underbara bilderna från kolonin som de gör sitt bästa för att rädda in till trygga hem! För Buff och Tuff lever ute med risk att bli helt förvildade!

145 Med sin mamma Spökis (Som också saknar hem) och några andra katter väntar de på hjälp… Just nu får de mat, som här babykattvälling och kattungemat:
bebbarsmall
Men Östgötakatterna letar förtvivlat efter stödhem som kan ta emot mamma Spökis och kattungarna. Vet du någon som kan hjälpa till??? Någon som kanske har lite vana med halvstora skygga kattungar?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Tävlingsbild nr 13 i ”Sommartävlingen””

 1. Tycket att bilden på Tuff o Buff är helt ljuvlig.
  Brukar kika in på Östgötakatternas sida bara för att få njuta av alla fina bilder på dom vackra katterna där.
  Nalle

  1. Mjau både fotona och missarna är helt bedårande. Det är också roligt att se hur fort dessa skyggisar blir riktiga goskatter bara de får bra hem! Håller tassarna och hoppas att Östgötakatterna får hjälp med jourhem!
   NosPuss Wikki

 2. Jag läser också Östgötakatternas blogg och precis som Nalle uppskattar jag de fina bilderna.
  Vi får hoppas att det dyker upp stödhem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *