Grattis Ville och Tanja på 10-årsdagen!

Idag fyller mina Landet-kompisar syskonen Ville och Tanja båda 10 år! Ett fyrfaldigt KURRA för dem! Vänta lite, Måne fyller 7 år också, måste också vara med i KURRANDET! Häng med alla bloggkatter, jamsjung och ta i ända nerifrån svanstippen:
Mjau må de leva, Mjau må de leva, Mjau må de leva i mjauhundrade år! Mjau visst ska de leva, visst ska de leva, visst ska de leva i mjauhundrade ååååååååååår!
Och så KURRAr vi:
KURRA KURRA KURRA KURRA!!!!! GRATTIS!
*jubeljam och fanfarer*
vt_jakt
Här är Tanja och Ville på jakt, ser ni den lilla hasselmusen som kikar fram vid stenen? Den klarade sig – Stora matte räddade den och katterna fick godis istället!
ville3
Ville är en GräsTiger… och Tanja är en GrusTiger…
tanja2

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Grattis Ville och Tanja på 10-årsdagen!”

 1. Här jamar vi med i kören och tar i ända från svanstippen
  Jam må ni leva, jam må ni leva
  kurra, kurra, kurra, kurra!
  Hoppas ni fångar en råtta eller annat godis på födelsedagen!
  *nosbuffar*

 2. Stort Kurra till landetkompisarna från oss! Vi laddar inför Svennis 3 års dag snart. 10 år är en aktningsvärd ålder! Hipp hipp kurra!

  NosPuss Sven och Signe

 3. Skickar massor av Nospussar till Tanja o Wille.
  Grattis fina Landetkatterna

  Nalle o Lasse

  1. Ville och Tanja spinner tack tillbaka! Tonfisken är slukad och det gick att få ner en bit odefinierbar brun fågel också… *hick* vilken fest!
   NosPuss Wikki

 4. Kurra, kurra, kurra, KURRAAAAAA från oss till Tanja och Wille! Födelsedags- och flyttelsedagskalas (det sista vet nog alla f.d. katthemskissar vad det är: dagen man flyttade till sitt alldeles eget för alltid hem) är det roligaste vi vet!

  Nosgos i stora mått från oss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *