Bojkotta ”10 kronor tassen”!

diamon

Katter ska ha ett värde, ett riktigt värde, så att de blir dyrbara för sin ägare! De ska inte få vara gratis eller säljas för skräp-priser som tio kronor tassen!!! *morrar*

Sådana där annonser som säger ”Kattungar till Salu – 10kr tassen enligt reglerna” undrar man ju vilken regelbok personen läst det i…

Ser ni sådana annonser i tidningar eller på nätet, anmäl dem! Många dagstidningar nobbar ”Kattungar skänkes”-annonser numera – se till att din lokaltidning gör det också!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Bojkotta ”10 kronor tassen”!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *