Mästerdetektiven Sippo arbetar med en komplicerad utredning

sippo6
Det är viktigt att Sippo ostörd får begrunda fallet!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Mästerdetektiven Sippo arbetar med en komplicerad utredning”

 1. Hej Wikki!
  Nu har jag kollat in de senaste repotagen på din fina sida och du skriver alltid så bra historier som är både gripande, roliga och intressanta! Du är så duktig när du smattrar på med tassar o klor på tangentbordet!!!
  Jag vill passa på att tacka dig för all ”reklam” du gör för mina missar och lägger ut en massa bilder på dem och så.
  Pussar i pälsen till dig!
  Vet du vad, Twistie o Teddie har blivit jättestora, Teddi klättrar över gallret o ut i lägenheten och Twistie går ofta på lådan och springer runt som en vankande liten pälsboll med svansen rakt upp som en tussig radiobil. De är sååå söta och blir finare o finare för varje dag som går.
  Blossom var avundsjuk idag när jag satt o solade på trappen hon gnällde o skrek innanför i 15 min husse höll på o få tokspel till slut fick matte komma in i lägenheten så Blossom skulle bli lugn o nu ligger hon bredvid mig o sover i soffan, lilla tokmissen!

  Kram till er alla från oss alla, Blossom, Bambi, Love, Tazzlan med ungar och Nellie med ungar!!!

  1. Mjau, stackars Blossom, så klart hon vill ha en andel av sin matte också?!
   Härligt att ungarna växer och frodas, det kommer att bli suveräna myskatter av dem!
   NosPuss Wikki

 2. Oj så roligt! Matte skrattade gott! Vi fixade en mus igår morse : ) De är för söta!

  Det är varmt här med Wikki, matte fyller på vatten bad inne och ute. Så skönt!

  NosPuss Sven och Signe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *