Gör er fina idag, alla missar på Örebro katthem

oliveratmicrophone

Mjau, jag har hört ryktas om att Sveriges Radios lokalreporter ska komma och göra reportage nu på morgonen från Örebro katthem om sommarkatter!

Så jama tydligt i mikrofonen och berätta hur ett sådant kattliv kan vara!!! Det vet ju ni bättre än några andra…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *