En särskild Bro för Gizze…

gizzes_bro1
Ibland kommer en alldeles särskild katt till RegnbågsBron – och alla människor som ser regnbågen märker att den lyser alldeles extra för just denna katt…

Men SkaparKatten har också tänkt att Gizzes regnbåge ska vara till tröst för alla mattar och hussar som idag skilts från och saknar en älskad katt!

Och om du lyssnar noga, nästa gång du ser en regnbåge, så kan du höra någon som spinner…. Jo, jag lovar! Bara blunda och lyssna!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “En särskild Bro för Gizze…”

  1. Mjau, det gör ont att ta adjö… Det gör extra ont att inte ha fått vara där just när det var dags för Gizze att gå till bron, det förstår jag. Men du har gett honom ett gott liv fullt av kärlek, och emellanåt kommer nog en ÄnglaGizze att smyga fram och visa sitt tack på olika sätt. Det kan jag satsa mina morrhår på!
   NosPuss Wikki

 1. Djupt chockad lille söte Gizze.
  Det var alldeles för tidigt för honom den vackre pojken.

  Storsta kramen till Karin o Uffe

  Nalle o Lasse

  1. Mjau, det var för tidigt… känner ändå på mig att den tid han fick var Lycklig, och sådant är viktigt! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *