Stöd katthemmet Kompis

Synd att jag bor så långt borta – det är så kul med katthemshjälp på kattutställning!

ck

Den 3 och 4 juli kl 9.00-15.00 kommer Katthemmet Kompis att medverka på Calmare kattklubbs utställning på Spelefanten, Torsåsgatan, Kalmar, med försäljning av hembakade kakor, kattprylar, glaskatter, vykort, t-shirts m.m.

Du som bor i närheten åker väl dit och hälsar på!!??? Hälsa från mig!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Stöd katthemmet Kompis”

 1. Jag skall oxå vara där och sälja så jag lovar att hälsningen kommer fram.
  Nospuss på dig.
  Nalle

  1. Tack det litar vi på! Du får ta med dig WIkki FlatCaten och representera mig!
   NosPuss Wikki

 2. Dit ska vi försöka skicka vår Matte, men vi ska se till att hon har vår egen tasstryckta tröja på sig så alla katter där vet att hon är tagen.

 3. Nu har vår Matte träffat Nalle på Algutsrums marknad, imorgon ska vi försöka få iväg henne till kattutställningwn och hälsa på hos katthemmet kompis där. Vi har nu även en Wikki- testad kattbädd köpt av Nalle.

  1. Mjau, visst är Nalle mysig! Och kattbäddarna är garanterat sköna – och lättskötta! Även för en pälsighetsspridande katt som mig!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *