Nova porträtt nr 2

_alien_nova
Nova förvandlad till ALIEN i picnik…. Hi hi vad hon tycker den här bilden är rolig! Jag gick till fliken ”Create”, valde ”Effects” och specialaren ”Gooify”. Det var lite klurigt men blev festligt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Nova porträtt nr 2”

  1. Ha ha ha Nova blev en säl! Så roligt : ) Wikki vilka fina bilder du har på Flickr! Vi skall se till att det är fler som tittar på dessa 🙂

    Matte har varit så upptagen bara, jobb, handla mat, lillmatte… Puh vilken tur att kattluckan lagades igår med ett enkelt batteri!!! Rostis vår fiende var på den både igår kväll och imorse! Stop och belägg : ) Vi sov lugnt i våra människors sängar! Behövde inte bry oss om att försvara vår mat!

    TassKram Sven och Signe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *