Nu har perserkatterna kommit!

viggo
Också en perserkatt kan bli hemlös…
ana2

Röde hanen Viggo är lite rädd, han är lite mer än året, och undrar nog vad som hänt med hans tillvaro. Tillsammans med svartsköldpadds-honan Anastacia, 7 år, som dock är en trygg dam, och flera andra perserkatter har de nu kommit i Livbojens vård. Alla de fina perserkatterna har stamtavla, men efter att ha använts tillräckligt i avel bör de nu få hjälp att hitta nya hem där de kan vara endast sällskapskatter!

Några av katterna behöver helrakas eller omfattande pälsvård, så den som adopterar bör veta hur det är att sköta en perserpäls, den kräver nämligen daglig skötsel för att hålla sig tovfri.

Kontaktuppgifter hittar du i länken till Livbojen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Nu har perserkatterna kommit!”

  1. vet att det finns perser som far illa, ingen skillnad om det är ras eller huskatt, har ju Beata, Golden Shaded perser, (chinchilla) som las ut på Blocket efter att använts och dumpats, hoppa också på perservana goda hem, finns ägare till varej katt, gäller bara att hitta varandra

    1. Mjau, det är sant – det gäller bara att rätt människa träffar rätt katt! Och härligt, ett par av de här pälsraringarna är adopterade nu! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *