Skimmer är inne!

_b228

Han mår inte så bra, vår i grannskapet lösspringande slitna kattkille, Novas kompis. Pälsen är avsliten i fläckar i nacke och på ryggen och ett fult bitsår kring svansroten gör ont. Magen är full med mask och hela han är matt, kroppen har blivit ännu tunnare än när jag tog den här bilden.

Så därför är jag innerligt glad att han nu akut plockats in i ett jourhem och igår fick åka till veterinären! Nu har han fått namnet Skimmer, och han får små matportioner och massor av gos för att kunna bli frisk och stark igen!

Tack jourhemmet och tack Linda som hälpte till med veterinärsbesöket på din lediga dag! På katthimlens blå kupol tänds gyllene kattstjärnor till er ära hela veckan ut!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

21 reaktioner till “Skimmer är inne!”

 1. Så skönt för Skimmer att komma in och bli omhändertagen!

  Vi har en slant över på vårt ”dentabits, godispinnar och temptations”-konto, och sträcker gärna ut en hjälpande tass för mat och meduciner till honom!

  1. Vad snälla ni är, kompisar! Skriv en rad på ett mail till mig, min mail är i sidokolumnen nånstans – så kan jag tala om hur vi fixar det! ? ? ? NosPuss Wikki

 2. Vad glada vi blir för den lilla killens skull. Nu spinns helande sånger så han får ro att bli frisk och glad igen. Så som alla katter har rätt att ha det. Vilket fantastiskt jourhem som hjälper vackre Skimmer att få precis det.

  Svansdans och nosgos!

  1. Mjau det var många fina människor som ingrep och nu har Skimmer fått sin chans! *spinner*
   NosPuss Wikki

 3. Krya på dig Skimmer.

  Skönt med änglar som tar hand om en luggsliten liten Gosse.
  Snart stor o stark igen.

  Nalle

 4. Men så jättebra att den lille stackaren har fått komma in i värmen och fått mat och omsorg! Han verkar ha farit väldigt illa av att vara hemlös katt. Undra på att han har blivit mager och matt när magen är full av mask.Hoppas hans sår läker bra och att pälsen växer ut fint igen och hoppas att han får ett riktigt, riktigt bra hem och blir någons älskade, väl ompysslade katt. Vilket vackert namn han fick, förresten. Skimmer passar så bra till hans fina grå päls. Var det inte en granne som försökte mata in honom till sig?

  1. Mjau med grannens assistans kom han till sitt jourhem, allt ordnade sig bra. Jag är så glad för alla som satsar kraft och energi på att hjälpa hemlösa katter!
   NosPuss Wikki

 5. Krya på dig Skimmer.

  Skönt med änglar som tar hand om en luggsliten liten Gosse.
  Snart stor o stark igen.

  Nalle

  1. Mjau han behövde verkligen komma in, skadad som han är. Jag är så stolt över ”mitt” katthem som ger honom hjälp!
   NosPuss Wikki

 6. Lilla gubben, så skönt att veta att han fått komma in nu! Så småningom ska nog den tunna kroppen fyllas ut och pälsen bli glansig och fin. Maskarna ska bli ett minne blott. Hoppas att såren och de kala fläckarna också läks ordentligt. Visst förtjänar Skimmer att bli ompysslad. Mjuka tassklappar till de snälla människorna som hjälper honom. Kurr och burr.

  1. Mjau, nu har han det bra, en säng att sova i fotänden på hos en snäll person, och pencillinet knaprar hansnällt i sig!
   NosPuss Wikki

 7. Åh, vad roligt att höra att han fått komma in och får hjälp att bli frisk och kry igen. Han blir säkert en jätte stilig kattherre så snart pälsen glansar till sig lite, han kommer verkligen göra skäl för sitt namn med den underbara färgen han har. Tasskram till alla som hjälper alla dessa hemlösa kissar.

 8. Sååå skönt att höra att fine lille Skimmer nu är på väg att få ett förhoppningsvis alldeles fantastiskt liv! Stackars lille vännen, måtte han bli av med allt det där förfärliga i magen och vid svansen och allt annat otäckt snarast! Ja, vi infaller i ”de andras” helande sånger för Skimmer!

  Tasskram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *