Jag har fått Sara Katts award!

                    
happycatawardmay2

SaraKatt har gett mig en HAPPY CAT AWARD! Tack Sara!

När man får denna HAPPY CAT ska man berätta FEM SAKER SOM GÖR EN GLAD!

Här kommer mina fem saker:

1) När en skyggkatt ”vänder”. Med vändande menar vi i hitte-katt-branschen att den har nått den punkt då den bestämmer sig för att lita på människor och inte längre vara rädd. För en del skyggisar tar det en vecka, för andra två år, för en del fem minuter. Det är lika underbart varje gång!
2) Att hitta ett hem till en hemlös katt: Det magiska ögonblicket när rätt katt möter rätt människa och det gjuts en bro av okrossbar kärlek, som fäster snabbare än superlim och varar för alltid. Då gråter vi lyckotårar!
3) När dörren öppnas och den saknade katten kommer hem! Alla som någonsin legat vakna natt efter natt sömnlösa av oro för sin försvunna katt, efter att ha tillbringat dagen letande, ropande, undrande, vet hur det känns: Något fullständigt trasigt blir helt igen, och alla kan gå till ro. Kisse har kommit hem igen!
4) När kuvertet till katthemmet inte innehöll en räkning, utan en postavi på ett gåvobelopp som ingen väntat sig… Tack alla ni som ger! Ni anar inte hur välkommet varje bidrag är – litet eller stort. Ni vet min devis: Det är de små flödena som bildar ett hav…

dent
5) Doften av en nyöppnad burk Dentabits – och jag får äta så många jag vill!

Och så skickar jag den här glada katt-utmärkelsen vidare till fem av mina käraste bloggvänner:

Nea the Cat

Sippo Säkerhetskatten

Dui & Deco

Stationskatterna

Indy och hans vänner

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Jag har fått Sara Katts award!”

  1. Jättefina saker som gör dig happy Wikki.

    Åh tack. Skall fundelera noga på vad som gör mig till en Happy Cat.

    Nospuss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *