Ommöblering

Om någon skulle fråga vad den viktigaste sporten i svenska hem är just nu, så skulle säkert många svara FOTBOLL. Men ni har fel – den absolut vanligaste folk-sporten i svenska hem är OMMÖBLERING! (Fotboll tilldrar sig nämligen som regel utanför hemmet.)

hylkatt

Så fort något ser ut att ha hitta en något så när fast och invand plats i en bostad så får de flesta människor nämligen en obetvinglig lust att flytta på sakerna. Det spelar nästan ingen roll vad det är, eller hur lite utrymme de har att möblera om på – det gör det ändå!

Givetvis drabbade sporttrenden matte och husse i helgen. Skåp och byrå och saker i köket skulle byta platser. Nova gömde sig under sängen, men jag Wikki, er nyfikna kattreporter, satt på första parkett! (Ungefär som den här trend-bevakande innekatten till vänster…

Och när allt var klart, så hade matte mördat en försvarlig hög dammråttor som dolt sig bakom bäddsoffan, och jag hade fått en ny bäddplats med superb utsikt över hela köket. Kattsingen vad kul det var med ommöblering! Trött blir man också…
_b227

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Ommöblering”

  1. Vi har lite svårt att förstå vitsen ibland, för det är ju bra som det är . Saker och ting på sin vanliga plats.Tryggt och bra Nosbuff

    1. Människor är outgrundliga, det är en del av deras charm! Sedan påstår de samma sak om oss katter, vi som är så klarspråkiga. Visst är det konstigt!?
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *