Pratar i sömnen

sprocketwheel

”Sprocket wheels…” säger matte i sömnen. ”Dom har visst fått sina grejjer! Sprocket…”

Jag daskade till henne med tassen och då blev det lugnt igen.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Pratar i sömnen”

 1. Här är det inte lönt med en liten vänlig Dask inte.
  Har nog pratat i sömnen i hela mitt liv. Allt från att sitta upp i sängen o köra motorcykel till att sjunga eller gråta.
  Det är ju på nätterna vi bearbetar våra innersta tankar och drömmar.

  Och nu kommer jag att drömma om vår förestående träff.
  Nospussar( Och våga dig inte smita från en sådan)Ses på fredag.
  Nalle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *