Vår ”tiggarlåda”

_b190
Mjau, jag medger – lådan var inte alls vacker, men den var funktionell!

På en kattutställning får utställda katter ofta olika sorters foderpåsar, som prover eller vinster, och vet ägaren att den duktiga raskatten inte vill ha just det fodret, ja, då finns det många hungriga andra katter som med glädje tar emot det! Vilket vi som varit på ett katthem vet allt för väl, så vi tar hand om det och ser till att det kommer till nytta!

Därför jamar jag ett glatt tack som såg till att den här lådan fylldes flera gånger! *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Vår ”tiggarlåda””

 1. Jättebra ju…
  Massa mummsigt till Pälsklingarna ?

  Ett tips till Lådan:
  Klä in den i Tapet eller något vackert tyg,om ni vill & orkar såklart 😉

  /Jam & Kram!!!

  1. Mjau, vi hann inte med det – det blev lite tidsbrist just då när allt skulle fixas igång, och vi fick dessutom ta första bästa skruttlåda! Men det gick bra ändå! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *