Tack till Cal le Cat!

_b194
Här har jag varit med och gjort ett fullt vetenskapligt test på hur bra Cal le Cats kattsand är. Det bör väl tilläggas att jag inte var så här kissnödig just då utan tog en vattenkanna till hjälp! Men mina kattkollegor på katthemmet som fick säckarna med kattsand som Cal le Cat skänkte har lovat att kissa lika rejält så att vartenda korn sand utnyttjas till fullo!
_56
Spinnande TassKramar till Cal le Cat’s husse! En hyvens kattpolare!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Tack till Cal le Cat!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *