Wikki Porträtt nr 2

Om ni lovar att inte ledsna på mig, ska jag presentera ett nytt porträtt varje morgon de närmaste dagarna! Alla tillfixade med Picnik.

hot_w
Här är en glödande Wikki, eldig som kattsingen!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

11 reaktioner till “Wikki Porträtt nr 2”

 1. åh, vad snyggt. Ser fram emot vad du hittar på i nästa porträtt. Denna ser nästan ut som en av de skrapmålningar Matte har, man börjar med en svart skiva med ett motiv skissat på och sen ska man skrapa bort det svarta så motivet kommer fram i kopparfärg. Det är jättesvårt hälsar Matte.

  1. Mjau det där skrapandet är jättesvårt, man skrapar lätt för mycket eller för lite. Tur att det här gick automatiskt med ett bildprogram! *spinner* NosPuss Wikki

 2. Wi : ) Ledsnar aldrig på dig Wikki! Och vet du, matte borde skriva ut de fina korten i rad på dig! Hur fina som helst! Vilken modul i Picknink har ni varit i? Superfint och coolt!

  P.S. Kan du tänka dig att Sven gillar medicinen? Mums slickar från mattes tass???

  P.S. 2 Igår jagades det in två fåglar som båda katterna var så nöjda med : ) Inte husse han blev rädd! Vill minnas att matte hotade med avmaskning!

  Ha en bra dag på katthemmet!

  TassKram Sven och Signe

  1. Oj en kommentar som jag missat att besvara, ursäkta!
   har inte koll på var i picnic matte mixtrat – det var lite härochdär… Hoppas att Sven är helt OK nu och att ni haft en underbar midsommar!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *