Vad fina saker man kan vinna!

Massor av snälla sponsorer och företag har nu skänkt oss saker till Örebro Katthems Lotteri på Kattutställningen i helgen. Jag kommer att göra en lista och tacka dem personligen här på bloggen efter bästa förmåga under de närmaste dagarna!

_b171
Och faktum är att vi är otroligt tacksamma för alla gåvor och bidrag, stora som små! Till exempel av DjurMagazinet i Eskilstuna har vi fått en GoodieBag med kattgodis, vippleksak och ett kit med toalåda, spade och matchande matskålar! Toppensnällt! *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Vad fina saker man kan vinna!”

  1. Kan man köpa lotter online, tro? Vi kan ju tyvärr inte komma, men jag skulle vilja stödja er ändå… kan sätta in en slant på ett konto, om jag får nuffrorna (använder Internetbank Nordea) och så får du öppna lotterna åt mig!

    Nospuss och lycka till från sr. Carina, klosterkatternas matte.

    1. Mjau jag ska fixa lotter till dig, återkommer med den praktiska hanteringen! TassKram Wikki

  2. På Djurmagazinet finns det jättesnälla människor som förstår att man ska hjälpa hemlösingar. Djurmagazinet i Farsta stödjer Stockholms Katthem (vårat katthem) genom att ge rabatt på jättekuliga saker till alla som är medlemmar i Sthlms Katthem! Det tycker vi är toppen, för det gör att fler vill vara medlemmar och vi har förstått att många medlemmar = mer pengar = fler hemlösa som får hjälp!! Det är kalasbra, eller hur Wikki?!! Fast allra bäst vore det ju om alla människor fattade att man ska kastrera sina katter så det inte blir alldeles för många av oss. Och så ska man ID-märka oss katter så vi kan komma hem igen om vi skulle råka komma bort. Fast människorna måste ju komma ihåg att anmäla märkningen och adressen till registret på SKK eller SVERAK också. Mamma säger att hon skulle önska att alla tyckte det var OK att man kan söka på nätet, för polisen hinner inte alltid hjälpa till på kvällar och helger. Och det betyder att upphittade kompisar får sitta i karantän flera dagar i onödan eftersom det inte går att kontakta det riktiga hemmet. Tänk på det, ni tvåbeningar som bor hos en katt!

    1. Mjau, men man blir ju så innerligt tacksam för generösa och medkännande människor inom affärsvärlden också! De har ju trots allt ett företag som ska gå runt och kan ändå skänka saker – det är härligt med grundinställningen att vara värnande för det som jag propagerar för: Hjälp åt katthem och hemlösa katter! Mjau, ni har helt rätt i detta hur viktig märkning o s v är – vi katter är ju trots allt levande värdefulla väsen som man ska vara rädd om, eller hur!!! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *