Vet inte hur det blir idag…

…med att hinna blogga… Matte ska börja sitt ”riktiga” jobb och Stora matte ska vakta Nellies bebisar lite – och då har jag fullt upp med att vara Tassologisk Support till dem! Återkommer med rapport när jag vet mer!
babykittenbm1
PS. Stora matte fick ont i ett av betten och åkte till akuten mitt i natten och fick antibiotika plus spritomslag, så idag känns det helt OK. Vi har lärt oss nu att kattbett är riktigt farliga! Men absolut inget klander till Nellie, som inte kunde hjälpa att hon bets… Plus att jag tror nästan att Stora matte hade riktigt roligt att berätta om kattförlossningen för alla där inne på akutmottagningen… Kanske det gör någon intresserad av att adoptera någon kattunge? Hoppas!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Vet inte hur det blir idag…”

 1. Klokt att uppsöka akuten. Vi har ju hört flera historier om, hur otäcka kattbett kan bli. Och om någon skulle nappa på en kattunge vore det väl bra? Stackars lilla kattmamman, som hade så ont. Hon var kanske inte stort mer än en halvvuxen missa själv, och har man ont så försvarar man sig på det enda sätt man känner till. Hoppas att även jourhusses och kattungens bett läker som de ska. Kurr och burr.

  1. Mjau nu får vi skicka spinnhealing till människorna! Men stackars lille kissen vilar i SkaparKattens mjuka famn….TassKram Wikki

 2. Wikki, det löser sig! Matte får blogga en gång om dagen när hon kommer hem : ) Vi stöttar er : ) Matte löser det ofta genom att tacka alla för kommentarer om hon inte skriver en personlig till var och en! Funkar jättebra.

  Vilken förlossning! Vi läste om lilla Nellie, matte som också har fått barn förstår precis att Nellie hade ont!!! : ) Söta lilla kissan!

  Hoppas stormatte mår bättre! Husses fot? Vi njuter i solen. Sven har ont och skall till vet imorgon.

  NosPuss Signe och Sven

  1. Mjau, stackars lilla Nellie hade så ont… Hon är inte precis byggd som jag med en akter som på en pansarkryssare, utan så smal och så klart man blir arg på de människor som haft henne och låtit henne bli parad. Där ser man ytterligare ett TUNGT argument för att kastrera sina missar! Håller tassarna för dig Sven att du kan få hjälp i morgon!! ? TassKram Wikki

 3. Det händer ju så mycket hos er! Hoppas att det har gått bra för matte på nya jobbet. Klart att Stora matte måste hjälpa Nellie, vi andra kan faktiskt vänta. Men vi väntar med spänning på rapport om både det ena och det andra. Nosbuff

  1. Tyvärr sorgliga rapporter är jag rädd. Den lille vilar i SkaparKattens Tassar… snyft.. TassKram Wikki med morrhårsdarr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *